Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Wat Je Moet Weten Over Een Proefles

Je bent van plan om een proefles te nemen bij Rijschool Leyden? Daar zijn we enorm blij mee! We zijn enthousiast om jou te ontmoeten en om jou te leren autorijden. Wat je als eerste moet weten over onze proefles, is dat deze helemaal gratis is. Dus ook als je geen pakket afneemt of vervolglessen gaat nemen.

Waarom een proefles:

Wij adviseren je om altijd een proefles te nemen, ook als je bijvoorbeeld al rijervaring hebt opgedaan bij een andere rijschool. Tijdens de proefles leer je namelijk kennismaken met de instructeur, de lesauto en onze manier van lesgeven.

Kennismaken met de instructeur: Een proefles biedt de mogelijkheid om de instructeur te leren kennen. Het gaat niet alleen om het rijden zelf, maar ook om het opbouwen van een vertrouwensrelatie. Een goede band met je instructeur is cruciaal voor effectieve communicatie en plezier tijdens de rijlessen.

De lesauto ervaren: Elke lesauto heeft zijn eigen kenmerken en rijgedrag. Een proefles stelt je in staat om te ervaren of je de lesauto lekker vindt rijden.

Manier van lesgeven: Rijinstructeurs hebben verschillende stijlen van lesgeven. Tijdens een proefles kun je ervaren hoe de instructeur lesgeeft, of deze stijl aansluit bij jouw leerstijl en of de gebruikte lestechnieken effectief voor je zijn. Dit helpt bij het kiezen of deze rijschool bij jou aansluit, of niet!

Wil je beginnen met rijden? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een proefles aan

Heb je een vraag over onze proeflessen, vul onderstaand reactieformulier in of kijk bij onze meestgestelde vragen over proeflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *