Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijschool Warmond

Rijschool Warmond

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Warmond die kwaliteit en expertise biedt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze rijschool in Warmond staat bekend om zijn ervaren instructeurs, persoonlijke benadering en effectieve lesmethoden. Ontdek waarom onze rijschool de perfecte keuze is voor het behalen van je rijbewijs.

Vraag gratis een proefles aan. We halen je op en zetten je netjes af in heel regio Warmond

Wil je na de proefles toch geen vervolglessen nemen? Geen punt, de proefles blijft altijd gratis. Uiteraard gaan we zorgen dat je een toffe ervaring hebt en super graag bij de leukste rijschool van Warmond wilt blijven rijden. Klaar om het rijden te omarmen met een brede glimlach? Let’s hit the road!

Spoedcursus rijlessen in Warmond

Wil je snel je rijbewijs halen? Ontdek onze spoedcursussen in Warmond. Bij onze rijschool begrijpen we dat sommige mensen gebaat zijn bij een intensievere benadering van rijlessen. Onze spoedcursussen zijn ontworpen om je op een efficiënte en grondige manier voor te bereiden op het rijexamen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de instructie. Meer informatie, bekijk onze spoedcursus pagina.

Rijschool Warmond

Faalangst rijlessen Warmond

Faalangst kan een uitdaging zijn tijdens het leerproces van autorijden. Bij onze rijschool in Warmond hebben we ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met faalangst. Met aandacht, geduld en een aangepaste aanpak helpen we je om met vertrouwen achter het stuur te stappen en je rijbewijs te behalen.

Opfriscursus rijlessen Warmond

Ben je al in het bezit van een rijbewijs, maar voel je je niet helemaal zeker in het verkeer? Onze opfriscursussen in Warmond zijn perfect voor degenen die hun rijvaardigheid willen verbeteren na een periode van niet rijden of voor degenen die hun vertrouwen willen vergroten. Onze ervaren instructeurs helpen je om je vaardigheden aan te scherpen en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Veelgestelde vragen

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim, Zoeterwoude en Zoeterwoude-dorp. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij geven autorijlessen in heel regio Leiden, dus je mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen wij jou ophalen vanaf school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af.

Ja, een proefles is altijd gratis, ook als je na de proefles geen vervolglessen meer neemt.

De instructeur komt je thuis (of elders) ophalen in heel regio Leiden. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt ongeveer 60 min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. Samen met de instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratiekosten.