Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijschool Voorschoten Jouw Weg naar Veilig en Zelfstandig Rijden

Welkom bij Rijschool Voorschoten, dé plek waar kwaliteit, persoonlijke begeleiding en een geslaagde rijervaring samenkomen. Bij ons kun je rekenen op ervaren instructeurs, flexibele rijlessen en een leeromgeving die volledig is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Waarom Kiezen voor Rijschool Voorschoten?

Persoonlijke Begeleiding

Bij Rijschool Voorschoten staat persoonlijke begeleiding centraal. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om jouw specifieke leerbehoeften te begrijpen en passen de rijlessen aan om optimaal aan jouw wensen te voldoen.

Flexibele Rijlessen

Of je nu een beginnende bestuurder bent of je rijvaardigheden wilt verbeteren, onze rijschool in Voorschoten biedt flexibele rijlessen die aansluiten bij jouw agenda en leertempo. Wij streven ernaar ons aan te passen aan jouw ritme, zodat jij het tempo van jouw rijopleiding bepaalt.

Veilige en Moderne Voertuigen

Onze lesauto’s voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met moderne technologieën. Bij Rijschool Voorschoten staat veiligheid voorop, zodat je met vertrouwen achter het stuur stapt.

Rijopleidingen in Voorschoten

Rijbewijs B (Personenauto)

Onze rijlessen voor het personenauto-rijbewijs zijn zorgvuldig ontworpen om jou alle benodigde vaardigheden en kennis te bieden voor veilig en zelfstandig autorijden. Van basisvaardigheden tot complexe manoeuvres, wij bereiden je grondig voor op het rijexamen.

Begeleiding bij Faalangst

Voor diegenen die te maken hebben met faalangst biedt Rijschool Voorschoten speciale begeleiding. Onze instructeurs begrijpen de uitdagingen en creëren een ondersteunende omgeving om jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Cursussen

Spoedcursus Auto

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Onze spoedcursussen zijn ontworpen om je snel en efficiënt voor te bereiden op het rijexamen. Met intensieve training en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je snel zelfverzekerd de weg op kunt.

Opfriscursus Auto

Als je al een rijbewijs hebt maar je vaardigheden wilt opfrissen, biedt Rijschool Voorschoten de perfecte opfriscursus. Onze instructeurs helpen je om vertrouwen terug te winnen en up-to-date te blijven met verkeersregels en -technieken.

Kies voor Rijschool Voorschoten en ontdek jouw persoonlijke weg naar veilig en zelfverzekerd autorijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles en ervaar waarom wij dé rijschool van Voorschoten zijn!

Vraag gratis een proefles aan. We halen je op en zetten je netjes af in heel regio Voorschoten

Veelgestelde vragen

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim, Zoeterwoude en Zoeterwoude-dorp. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij geven autorijlessen in heel regio Leiden, dus je mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen wij jou ophalen vanaf school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af.

Ja, een proefles is altijd gratis, ook als je na de proefles geen vervolglessen meer neemt.

De instructeur komt je thuis (of elders) ophalen in heel regio Leiden. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt ongeveer 60 min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. Samen met de instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratiekosten.