Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijschool Rijpwetering Ontdek Jouw Weg naar Zelfverzekerd Rijden

Welkom bij Rijschool Rijpwetering, dé plaats waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en een succesvolle rijervaring samenkomen. Bij ons kun je rekenen op ervaren instructeurs, flexibele rijlessen en een leeromgeving die is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Waarom Kiezen voor Rijschool Rijpwetering?

Individuele Begeleiding

Bij ons staat individuele begeleiding centraal. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om jouw specifieke leerbehoeften te begrijpen en passen de rijlessen aan om optimaal aan jouw wensen te voldoen.

Flexibele Rijlessen

Of je nu een beginner bent of je rijvaardigheden wilt verbeteren, bij Rijschool Rijpwetering bieden we flexibele rijlessen die passen bij jouw agenda en leertempo. Wij passen ons aan jou aan, zodat jij het tempo van jouw rijopleiding bepaalt.

Veilige en Moderne Voertuigen

Onze lesauto’s voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met moderne technologieën. Comfortabel en veilig rijden staat bij ons centraal, zodat je met vertrouwen achter het stuur stapt.

onge persoon leert autorijden tijdens een rijles

Rijopleidingen in Rijpwetering

Rijbewijs B (Personenauto)

Onze rijlessen voor het personenauto-rijbewijs zijn zorgvuldig ontworpen om jou alle benodigde vaardigheden en kennis te bieden voor veilig en zelfstandig autorijden. Van basisvaardigheden tot complexere manoeuvres, wij bereiden je grondig voor op het rijexamen.

Begeleiding bij Faalangst

Voor diegenen die te maken hebben met faalangst bieden wij speciale begeleiding. Onze instructeurs begrijpen de uitdagingen en creëren een ondersteunende omgeving om jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Vraag gratis een proefles aan. We halen je op en zetten je netjes af in heel regio Rijpwetering

Cursussen

Spoedcursus Auto

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Onze spoedcursussen zijn ontworpen om je snel en efficiënt voor te bereiden op het rijexamen. Met intensieve training en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat je snel zelfverzekerd de weg op kunt.

Opfriscursus Auto

Als je al een rijbewijs hebt maar je vaardigheden wilt opfrissen, bieden onze opfriscursussen de perfecte gelegenheid. Onze instructeurs helpen je om vertrouwen terug te winnen en up-to-date te blijven met verkeersregels en -technieken.

Kies voor Rijschool Rijpwetering en ontdek jouw persoonlijke route naar veilig en zelfverzekerd autorijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles en ervaar waarom wij dé rijschool van Rijpwetering zijn!

Veelgestelde vragen

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim, Zoeterwoude en Zoeterwoude-dorp. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij geven autorijlessen in heel regio Leiden, dus je mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen wij jou ophalen vanaf school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af.

Ja, een proefles is altijd gratis, ook als je na de proefles geen vervolglessen meer neemt.

De instructeur komt je thuis (of elders) ophalen in heel regio Leiden. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt ongeveer 60 min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. Samen met de instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratiekosten.