Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijschool Oegstgeest

Waarom Rijschool Oegstgeest?

Persoonlijke Aandacht

Bij Rijschool Oegstgeest geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Onze ervaren instructeurs nemen de tijd om jouw individuele behoeften te begrijpen en passen de rijlessen aan op jouw leerstijl.

Flexibiliteit op Maat

Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wilt verbeteren, wij bieden flexibele rijlessen die aansluiten bij jouw agenda en leertempo. Bij Rijschool Oegstgeest bepaal jij het ritme van jouw rijopleiding.

Moderne Voertuigen

Onze lesauto’s zijn uitgerust met moderne technologieën en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Je leert rijden in een comfortabele en veilige omgeving, waardoor je met vertrouwen de weg op gaat.

rijschool in Leiderdorp

Rijopleidingen in Oegstgeest

Rijbewijs B (Personenauto)

Onze rijlessen voor het personenauto-rijbewijs zijn ontworpen om jou alle benodigde vaardigheden en kennis te bieden voor veilig en zelfstandig rijden. Van de basisvaardigheden tot complexere manoeuvres, wij bereiden je grondig voor op het rijexamen.

Faalangst Rijlessen

Voor diegenen die kampen met faalangst bieden wij speciale begeleiding. Onze instructeurs begrijpen de uitdagingen en creëren een ondersteunende omgeving om jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Opfriscursussen en Spoedcursussen

Heb je al een rijbewijs en wil je je vaardigheden opfrissen? Of ben je op zoek naar een spoedcursus? Onze opfriscursussen en spoedcursussen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Kies voor Rijschool Oegstgeest en start jouw reis naar veilig en zelfverzekerd autorijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles en ontdek waarom wij dé rijschool van Oegstgeest zijn!

Vraag gratis een proefles aan. We halen je op en zetten je netjes af in heel regio Oegstgeest

Veelgestelde vragen

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim, Zoeterwoude en Zoeterwoude-dorp. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij geven autorijlessen in heel regio Leiden, dus je mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen wij jou ophalen vanaf school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af.

Ja, een proefles is altijd gratis, ook als je na de proefles geen vervolglessen meer neemt.

De instructeur komt je thuis (of elders) ophalen in heel regio Leiden. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt ongeveer 60 min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. Samen met de instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratiekosten.