Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijschool Leyden in een nieuw jasje

Tof nieuws: Rijschool Leyden heeft een geweldige upgrade gekregen! Van een gloednieuw logo tot nieuwe frisse kleuren tot een geheel nieuwe website – we hebben onze look een complete facelift gegeven. We zijn super trots om dit met jullie te delen. Laat in de comments beneden weten wat jij van onze nieuwe look vindt.

Waarom deze verandering?

  1. Meer onze vibe: We wilden iets dat ├ęcht bij ons past. Deze nieuwe stijl is als onze eigen emoji – het spreekt onze taal en past bij wie we zijn als bedrijf.
  2. Betere herkenning: In de chaos van online zijn, willen we dat jullie ons gelijk herkennen. Deze nieuwe look is als een felle knipoog in een menigte – je kunt niet om ons heen!
  3. Up-to-date en cool: We willen niet achterblijven, toch? Deze nieuwe vibe is niet alleen nu hip, maar ook gericht op de toekomst. We zijn klaar om op te vallen, nu en straks.
  4. Een betere ervaring voor jullie: Onze nieuwe website is niet alleen strak qua looks, maar ook makkelijk in gebruik. We willen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over wat we te bieden hebben.
  5. Consistent cool: Alles wat we doen, straalt nu dezelfde energie uit. Dat betekent dat jullie ons overal herkennen – van socials tot de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *