Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Rijles Specialist in Leiderdorp – Jouw Weg naar Zeker Rijden

Welkom bij Rijschool Leiderdorp, dé plek waar jouw rijavontuur begint. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor professionele en persoonlijke rijlessen in Leiderdorp en omgeving. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou te begeleiden op de weg naar een succesvol rijbewijs.

Vraag gratis een proefles aan. We halen je op en zetten je netjes af in heel regio Oegstgeest

Rijlessen Auto: Leer Comfortabel en Veilig Autorijden

Onze rijlessen zijn ontworpen om jou comfortabel en veilig achter het stuur te krijgen. Of je nu een beginnende bestuurder bent of je rijvaardigheden wilt perfectioneren, onze deskundige instructeurs passen de lessen aan jouw behoeften aan. Ontdek de vreugde van zelfstandig autorijden met onze uitgebreide en flexibele rijlespakketten.

Rijlessen bij rijschool Leyden

Faalangst Rijlessen: Overwin Angst en Word Zelfverzekerd

Voor degenen die last hebben van faalangst bieden wij speciale begeleiding. Onze instructeurs begrijpen de uitdagingen die faalangst met zich meebrengt en helpen je op een rustige en ondersteunende manier. Samen werken we aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen, zodat jij met plezier en zonder angst de weg op kunt.

Opfriscursus Auto: Herwin Zelfvertrouwen op de Weg

Heb je al een rijbewijs maar voel je je niet helemaal zeker in het verkeer? Onze opfriscursussen zijn perfect voor het aanscherpen van je vaardigheden na een periode van niet rijden. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij het versterken van jouw rijvaardigheid, zodat je met vernieuwd zelfvertrouwen weer volledig kunt deelnemen aan het verkeer.

Spoedcursus Auto: Snel en Efficiënt naar je Rijbewijs

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Met onze spoedcursussen bieden wij een versneld programma om je snel en efficiënt klaar te stomen voor het rijexamen. Onze intensieve training, gecombineerd met persoonlijke aandacht, zorgt ervoor dat je in korte tijd klaar bent om zelfstandig de weg op te gaan.

Kies voor Rijschool Leiderdorp en investeer in jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles of om meer informatie te ontvangen over onze diverse rijles mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen slagen op de weg!

Veelgestelde vragen

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Warmond, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim, Zoeterwoude en Zoeterwoude-dorp. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij geven autorijlessen in heel regio Leiden, dus je mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen wij jou ophalen vanaf school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af.

Ja, een proefles is altijd gratis, ook als je na de proefles geen vervolglessen meer neemt.

De instructeur komt je thuis (of elders) ophalen in heel regio Leiden. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt ongeveer 60 min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. Samen met de instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratiekosten.