Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

FAQ

Proefles

Ja, een proefles is altijd gratis. Wel is de proefles uitsluitend bedoeld voor mensen zonder rijervaring. Mocht je al veel rijervaring hebben dan raden wij een normale rijles aan.

De instructeur komt je thuis ophalen. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt 60min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt. Samen met instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Ja, jij mag de ophaal locatie zelf bepalen. Zo kunnen we je ophalen vanaf je school of vanaf je huis. We halen je op en zetten je weer netjes af in de hele regio Leiden.

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden. Zo geven wij autorijles in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim en Zoeterwoude. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Rijlessen

Tijdens een proefles kun je kennis maken met de lesauto, instructeur en onze manier van lesgeven. De proefles is altijd gratis, ook als je geen vervolglessen neemt.

De standaard rijles duurt 60 minuten. Mocht je langere rijlessen willen van 90 of 120 minuten is dit natuurlijk mogelijk.

Volgens het CBR heeft een leerling gemiddeld 43 rijlessen nodig. Bron CBR

Uiteraard verschilt dit natuurlijk per leerling. Onze instructeur zal aan de hand van de gratis proefles een schatting maken en je hierin adviseren. Mocht je jouw rijbewijs halen, terwijl je nog lessen over hebt, dan krijg je netjes je geld terug van de overgebleven lessen. Bron CBR.

Rijschool Leyden geeft rijles in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim , Zoeterwoude. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, dat kan. We kunnen in overleg tijdstippen selecteren die voor jou goed uitkomen, ook in de weekenden en avonden.

Jazeker. De instructeur die de proefles afneemt wordt je vaste instructeur en de auto waarin je de proefles hebt gehad je vaste auto.

Jazeker. Met onze spoedcursus kun je tussen 4 en 8 weken je rijbewijs halen. Je moet dan wel in het bezit zijn van een theoriecertificaat en de opleiding moet volledig betaald zijn. Voor meer informatie bekijk onze spoedcursus pagina.

Pakketten

Uiteraard niet! Je mag ook losse lessen nemen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uitkomt. Bij het nemen van een lespakket profiteer je namelijk van een voordeliger uurtarief en korting op je examen. Mocht jij je rijbewijs halen terwijl je niet alle rijlessen hebt afgenomen, dan worden de overgebleven lessen verrekend en krijg je het restant terugbetaald.

Een les pakket is 1 jaar geldig. In praktijk komt het eigenlijk niet voor dat iemand langer dan een jaar over zijn lespakket doet.

In de praktijk gebeurt het nagenoeg nooit dat een pakket wordt geannuleerd, maar mocht jij om wat voor reden dan ook toch je pakket willen annuleren. Dan word word het pakket verrekend en krijg jij het restant terug.

Als jij je rijbewijs haalt, terwijl je nog lessen over hebt dan word je pakket verrekend en krijg je het restant teruggestort..

Betalen

Nadat je bent gekozen welk pakket je wilt ontvangen de factuur per e-mail. Deze kan betaald worden via een iDeal link. Je kunt bij ons ook betalen via bankoverschrijvingen of contant.

Dit mag natuurlijk. Het is ook mogelijk om je pakket zonder extra kosten in 3 termijnen te betalen. Wil je liever in 4 of 5 termijnen betalen. Dat is ook mogelijk, wel rekenen wij hiervoor €38,- administratie kosten.

  • Bij aanschaf van losse lessen worden alle lessen volledig terugbetaald.
  • Bij een pakket word het restant bedrag verrekkend met het reguliere tarief en het restant hiervan krijgt u terug. Dit ivm de korting die alleen geldig is bij afnamen en volledig gebruik van een pakket.