Contactformulier

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een proefles? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Contact

Bel of App ons

We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 09:00 tot 21:00 uur. Mailen en Appen kan 24/7.

Proefles aanvragen

Wil jij je aanmelden voor een proefles of heb je een vraag voor ons? Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

De instructeur komt je thuis ophalen. Na de kennismaking volgt een uitleg en dan mag je plaats nemen achter het stuur. De instructeur brengt je naar een rustige locatie waar je verder kennis gaat maken met de auto. De proefles duurt 60min. Aan het einde van de proefles geeft de instructeur een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt. Samen met instructeur kun je kiezen wat voor pakket het beste bij jou past.

Jazeker! Je bent bij ons niet verplicht om iets af te nemen voordat de proefles gratis wordt.

Natuurlijk is dit mogelijk. De ophaal locatie bepaal je zelf, zo kan je bijv. ook op school worden opgehaald. We zetten je uiteraard ook weer netjes af.

Rijschool Leyden geeft rijles in regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Voorhout, Valkenburg, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Rijpwetering, Sassenheim en Zoeterwoude. Weet je niet zeker of wij ook bij jou in de buurt rijden of woon je net buiten deze regio. Dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Jazeker. De instructeur die de proefles afneemt wordt je vaste instructeur en de auto waarin je de proefles hebt gehad je vaste auto.